ASZF

A www.trofeaonline.com tiszteletben tartja és megóvja a személyes adatait. Honlapunk biztonságot nyújt mindenkinek, aki meglátogatja akár tájékozódás, akár vásárlás céljából. A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel.

A www.trofeaonline.com meglátogatásakor olyan általános információkat gyűjtünk, amelyek nem azonosítják a felhasználót személyesen (pl.: oldalak letöltési gyakorisága) Ezeket és az ezekhez hasonló információkat utána elemezzük, annak érdekében, hogy a honlapot a látogatóink igényei és vásárlói szokásai alapján fejlesszük.

 

Mi az a Trófea Online?

A trofeaonline.com egy olyan ételrendelő portál, amely házhoz szállítja a Trófea Újbudai étterméből a weboldalon szereplő ételeket. A szolgáltatás segítségével online megrendelheti ebédedjét, vagy vacsoráját. Ezek után házhozszállítjuk a kívánt ételt.

Rendelési folyamat

Az adatok megadása kötelező, hogy a megrendelt árut pontosan szállítsák ki Önhöz. A rendszer automatikusan kreál Önnek egy belépést az oldal “Regisztráció” részéhez, hogy legközelebb ne kelljen a belépésnél kitölteni az adatokat.

A kötelező adatokat nem csak az interneten, hanem a telefonos vagy személyes megrendelés esetén is meg kell adni. A rendelés feladása után elküldjük Önnek a rendelést e-mailben.

Mikor kapom meg a rendelést?

Házhozszállítás esetén a rendelést 50 percen belül kiszállítjuk a IX., XI., XXII. kerületekbe, és az I., VIII., XII., XIX., XX. kerületek egyes részeibe. Budaörsre 60 perc alatt érünk ki.

Hogyan jelzem extra igényeimet?

Speciális kívánságait a megjegyzés rovatban kell feltüntetni!

Nem kaptam visszaigazoló e-mailt.

Amennyiben Ön feladta a rendelést, akkor a visszaigazoló e-mailt biztosan elküldtük Önnek. Sajnos azt nem tudjuk garantálni, hogy a levél azonnal megérkezik, hiszen nem ismerjük az Ön postafiókjának típusát és beállításait.

Lemondhatom-e a rendelésemet?

A rendelés kiszállítás esetén nem mondható le.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A kiszállítás a IX., XI. és XXII. kerületekben és az I., VIII., XII., XIX., XX. egyes részeiben ingyenes. Budaörsre 400 Ft. a kiszállítási díj.

Az Ön kosara jelenleg üres!
Budaörsre 500 Ft a kiszállítási díjunk
Ha bármi problémája van az oldallal vagy a rendelésével nyugodtan hívja a következő számot: +36-1-481-3003
Adatvédelmi Nyilatkozat